Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O kooperatifte artık maaş ödenmeyecek!

Körfez İlimtepe Yapı Kooperatifi’nde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında kooperatif yönetim kurulu üyelerinin huzur hakkı iptal edildi.

Körfez İlimtepe Yapı Kooperatifi'nde

Körfez’de İlimtepe Yapı Kooperatifi nedeniyle tartışmalar yıllardır sürüyordu. Bir süredir ilçenin tartışılan gündem maddelerinden olan yapı kooperatifiyle ilgili Bağımsız Kocaeli’ye konuşan CHP Körfez Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Erkan Uygun “Kooperatif daireleri ve bütün üyelerin gerekliliklerini teslim etmiş. Ancak buna rağmen feshedilmiyor. Belediye başkanı kendine yakın isimleri kooperatif yönetimine atıyor. Ve bu yöneticiler 3 bin lira huzur hakkı oluyor. Bu adaletsiz bir durumdur” demişti.

HUZUR HAKKI ALAMAYACAKLAR

O kooperatifle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 3 Mart’ta Körfez’de gerçekleştirilen genel kurul toplantısında kooperatif yönetim kurulu üyelerinin huzur hakkı iptal edildi. Konuyla ilgili toplantıda söz alan İlimtepe Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Çırpan, “Kooperatif tasfiye aşamasında olduğundan dolayı mart ayı ve sonrası huzur haklarının ödenmesi etik değildir” dedi. Yıllardır tasfiye aşamasında olan kooperatifte söz konusu etik kararın neden mart ayında alındığını, bu zamana kadar ne için beklendiği merak ediliyor.