Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O mağazaya helal olsun!

Kış ayları dolayısıyla hava sıcaklıkları bir hayli düştü. Bu durumdan özellikle sokak hayvanları etkileniyor. Gebze’de yer alan Mavi isimli giyim mağazası bu duruma çözüm için adım attı.

Kış ayları dolayısıyla hava

UgYur ENCY min 107Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrediyor. Kış ayları dolayısıyla soğuk iyice hissediliyor. Vatandaşlar kalın montları, atıkları ve bereleri ile sıcaklıktaki düşüşün etkisini azaltmaya çalışıyor. Ancak sokak hayvanlarının yapabilecekleri çok şey yok. Soğuk havadan uzaklaşmak isteyen sokak hayvanları genellikle çalılıklarda saklanıyor. Soğuk havalarda sokak hayvanları genellikle insanlardan uzak durmaya çabalıyor. Çünkü sıcak dükkan önlerine ne zaman yanaşsalar, dükkan sahipleri tarafından kovalanıyorlar.

TAM NOT ALDI

Gebze’de bir mağaza, takdir edilen bir uygulamaya imza attı. Gebze Kent Meydanı’nda yer alan Mavi isimli giyim mağazası mağaza girişine gelen sokak hayvanlarını içeri aldı, sıcak kapı girişinde yatmalarına izin verdi. Mağaza çalışanlarının mama da verdiği sokak hayvanları, kış aylarında sıcak birkaç saat geçirme imkanı buldu. Bu uygulama vatandaşlardan da tam not aldı.

KocaeliSokakHayvani min