Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O müdürlük ne var ne yok satıyor!

Hükümetin tasarruf tedbirleri kapsamında bazı bakanlık ve müdürlüklerde çeşitli adımlar somut olarak atılmaya başlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Kocaeli’deki 22 daire, 10 arsa ve 5 aracı satışa çıkarırken, 7 adet arsayı da kiralayacak. 

Hükümetin tasarruf tedbirleri kapsamında

Hükümetin tasarruf tedbirleri kapsamında bakanlıklar ve il müdürlüklerinden çeşitli adımlar atılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı’nda atılan adımların ardından Kocaeli’de de önemli bir gelişme yaşandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü İzmit, Başiskele, Kandıra, Kartepe, Dilovası ve Gebze’de yer alan taşınmazları satışa çıkardı. İl müdürlüğü 10 arsa ve 22 dairenin yanı sıra 5 adet de araç satacak. Ayrıca 7 adet arsa ise kiralanacak.

10 ARSANIN İHALESİ BUGÜN

İl müdürlüğü tarafından İzmit, Başiskele, Kandıra, Kartepe, Dilovası ve Gebze’de bulunan ve 7 Mayıs’ta satışı gerçekleşecek olan arsaların büyüklükleri değişkenlik gösterirken, fiyatları ise 515 bin TL ve 66,3 milyon lira arasında bulunuyor.

7-10 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA İHALER YAPILACAK

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gölcük ve Başiskele’deki 22 daireyi de 400 bin lira ile 2 milyon lira arasında satış bedeli belirlerken, bu dairleri de 7-8 Mayıs tarihlerinde satışa sunacak. Ayrıca ilgili müdürlük, 5 adet de aracını satacak. 120.000-200.000 TL arasında fiyatları değişen araçların ihalesi 10 Mayıs’ta gerçekleşecek. İzmit, Başiskele be Karamürsel’de bulunan 7 adet arsayı da 9-10 Mayıs tarihleri arasında kiralayacak.