Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OGM Personel Alım Sonuçları Açıklandı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bir süre önce sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. Müdürlüğün personel alımıyla ilgili başvuru sonuçları yayınlandı.

Orman Genel Müdürlüğü (OGM)

Sözleşmeli personellerin sayısı her geçen gün artıyor. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) de sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. İlgili duyuru sonrasında binlerce kişi iş başvurusunda bulundu. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) başvuruları değerlendirdi ve işe alımla ilgili sonuçları yayınladı.

OGM SİTESİNDEN BAKILABİLECEK

Orman Genel Müdürlüğü’nden (OGM) konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Genel Müdürlüğümüz taşra birimlerinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ‘Sınav Şartı’ başlıklı Ek 2 nci maddesinde yer alan hüküm çerçevesinde sözleşmeli personel pozisyonunda 1150 adet Orman Mühendisi alımına ilişkin Sözlü ve Uygulamalı Sınav sonuçları 07.02.2020 tarihinde https://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile adayların erişimine açılmıştır.

SÜRE İÇİNDE İTİRAZ

Sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını 10-14.02.2014 tarihleri arasında 5 (Beş) iş günü içerisinde ve 17.02.2020 tarihi mesai bitimine kadar Genel Müdürlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına ulaştıran adayların itirazları, Sınav Kurulu tarafından değerlendirilmiş olup itirazlara ilişkin Sınav Kurulu Kararları yasal süresi içerisinde adayların tebligat adresine gönderilmiştir. İtiraz süresi içerisinde başvuruda bulunmayanların itirazları değerlendirmeye alınmamıştır.”