Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ölüsüne aldırmadan üzerinden geçtiler!

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde D-130

Uğur ENÇ min 9Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde D-130 Karayolu üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir köpeğe araba çarptı. Köpek öldü. Köpeğin ölüsü saatlerce yolun ortasında kaldı, diğer araç sürücüleri ölü köpeğe aldırış etmeden yolu kullanmaya devam etti. Bu sırada Oğuzhan Tanta isimli bir vatandaş aracını durdurdu, köpeğin ölüsüne saygı göstermek adına kolları sıvadı.

POLİSİ VE 153’Ü ARADI

Oğuzhan Tanta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğini şu ifadelerle anlattı: “Dün 07.10’da Kocaeli Başiskele’de D-130’da arabayla giderken yolda ölmüş bir köpek gördüm, 153’ü aradım açan olmadı. Polisi aradım 153 ü aramam gerektiği söylendi. Başiskele zabıtayı aradım durumu anlattım ilgileneceklerini söylediler. 7:40’ta İzmit’ten dönerken kontrol etmek istedim.

EbvNKBfWsAA csV

ZABITA ÖLÜ KÖPEKLE İLGİLENMEDİ

Yukarıdaki manzara ile karşılaştım, çok da şaşırmadım açıkçası. Ülkede hayvanların dirisine bile verilen değeri görüyoruz sonuçta. Trafiği durdurma imkanım yoktu arabadan inip bariyerlere oturdum. Beni ve köpeği gören insanlar yavaşladı biraz trafik olunca durdurabildim ve hayvanı kenara aldım tekrar zabıtayı aradım ve hayvanı kenara aldığımı en azından gerisiyle ilgilenebileceklerini söyledim. İşin duyarsızlığı burada başlıyor. Bugün aynı saatte aynı yerden geçerken bıraktığım gibi durduğunu gördüm.

BELEDİYENİN DUYARSIZLIĞI

Ben yolda giderken ölü bir hayvan gördüğüm zaman içim sızlıyor. Yoldan kaç kedi alıp aynı şekilde kenara koydum hatırlamıyorum bile. Ölmüş bari defalarca üstünden geçilmesin diyorum yapabileceğimi yapıyorum. Belediyenin ya da yetkililerin bu konuda bu denli duyarsız olması da insanı sinirlendiriyor. Umarım bu flood gerekli yerlere ulaşır.”