Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onlara yılbaşı yok

Yılbaşı dolayısıyla mesaiye kalan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye mensupları, Başkan Tahir Büyükakın tarafından ziyaret edildi

Yılbaşı dolayısıyla mesaiye kalan

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, 2020 yılına girilmesine saatler kala İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Müdahale Şube Müdürlüğü İzmit Grup Amirliğini ziyaret etti. Görev başındaki İtfaiyecilerinin yeni yılını kutlayan Başkan Büyükakın’a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve diğer yetkililer eşlik etti.

MORAL VERDİ
Başkan Büyükakın telsiz aracılığıyla Kocaeli’de görev yapan İtfaiyecilerin yeni yılını tebrik ederken, “Görev başındaki tüm arkadaşlarımıza öncelikle selam ediyorum. Rabbim 2020 yılının hayırlı, huzurlu ve sağlıklı geçmesinin yanı sıra inşallah 2020 yılında da şehrimize hizmet etmeyi sizlere ve bizlere nasip eder. Bu zamana kadar vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni yılda ve yıllarda da Rabbimden sizleri kazadan beladan korumasını, hayırlı hizmetler ile ailenizle birlikte hayırlı ve uzun ömürler vermesini diliyorum” şeklinde konuştu.

4439f8df 5592 40e9 9653 65a5b6a91060 1