Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ORC anketi: Hürriyet, Kocaeli’de en başarılı ilçe belediye başkanı oldu

ORC Araştırma Şirketi 2022’nin En Başarılı ’10’ Büyükşehir İlçe Belediye Başkanını belirledi. İlçe belediye başkanları arasında beşinci sırada olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kocaeli’de ise tek ilçe belediye başkanı oldu.

ORC Araştırma Şirketi 2022’nin

ORC Araştırma, 12-24 Aralık tarihlerinde 30 büyükşehir bağlı 184 ilçede ve 51 il merkezinde toplam 20 bin 614 kişiyle bir anket gerçekleştirdi. ORC araştırma, 2022’nin En Başarılı ’10’ Büyükşehir İlçe Belediye Başkanını belirledi. Ankette, Vatandaşlara son 1 yılı değerlendirdiklerinde, belediye başkanının çalışmalarından ve hizmet kalitesinden ne düzeyde memnun oldukları, başarılı bulup bulmadıkları soruldu. Çalışmada, vatandaş memnuniyetinde yüzde 55’in üzerinde oy alan 5 büyükşehir belediye başkanı, 5 il belediye başkanı ve 10 büyükşehir ilçe belediye başkanı yer aldı.

KOCAELİ’DEN BAŞKA İSİM YOK

Buna göre şirketin 2022’nin En Başarılı ’10’ Büyükşehir İlçe Belediye Başkanını belirlediği anket çalışmasında Kocaeli’nden sadece CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yer aldı. AK Partili 11 ilçenin başkanları ise listeye giremedi. 2022’nin En Başarılı ’10’ Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları arasına girmeyi başaran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yüzde 62,6 başarı oranı ile Türkiye genelinde beşinci sırada yer aldı. İlk belediye ise yüzde 66,4 ile İstanbul Esenler Belediye Başkanı Teyfik Göksu oldu.