Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otobüs şoförü virüsü hiçe saydı!

Kocaeli’de otobüs firmalarında kalite

SEBO min 14Kocaeli’de otobüs firmalarında kalite ve disiplinin gelişmesi gerekirken yıllar geçtikçe bu alanda kalitesizlik artarak büyüdü. Şimdi Kocaeli’de Efe Tur, Gürkan Turizm ve yeni Asya Tur yerli firmalar olarak hizmet veriyor. Asya Tur’un sahipleri değişti ve yeni sahipleriyle Asya Tur seferlere başladı. Uzun süredir ulaşımı tekelinde barındıran Efe Tur, rakibinin sahalara dönmesiyle bilet fiyatlarında indirime gitti.

ŞOFÖRDE MASKE YOK DİĞERLERİ DE DÜZGÜN TAKMIYOR

Ancak hizmet kalitesi açısından Efe Tur’da değişen bir şey olmadı. Dün İzmit’ten İstanbul’a yolculuk eden bir vatandaş, otobüs şoförünün maske takmadan araç kullanmasını görüntüledi. Kerime adlı vatandaş, “223 numaralı otobüste İstanbul yönüne hareket etmekteyiz. Şoförlerden biri hiç maske takmıyor. Muavin ve diğer şoför çenesinde burunları ağızları açık halde duruyorlar. Yetkililer bu konuda şikayetleri dikkate almaz ise gerekli yerlere başvuru yapacağımı bildirmek isterim. Kimse kimsenin sağlığı ile oynayamaz” dedi.

Yine 15.06.2020 saat 14.30 İzmir-Muğla otobüsünde yasak olmasına rağmen  şoför otobüsü kullanırken telefonla konuşuyor ve muavin maske takmıyor. O görüntü ise aşağıda.

oförr