Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özdilek’te sepet dolusu indirim!

Kocaeli’nin önemli AVM’lerinden Özdilek’te bu haftasonu ve ekim ayına özel indirimler uygulanıyor. Yüzde 50’ye varan indirim fırsatı 31 Ekim’e kadar sürecek.

Kocaeli'nin önemli AVM'lerinden Özdilek'te

Güvenli ve keyifli alışverişin adresi Özdilek hipermarketlerde, bu hafta sonuna özel, tüm bakliyat ürün gruplarında 2.si yüzde 50 indirimli olarak satışa sunuluyor. 11 Ekim Pazar günü de devam edecek olan kampanya kapsamında, kuru gıda reyonunda yer alan besleyici ve lezzetli bakliyatlar arasında kuru fasulyeden nohuta, bakladan mercimek çeşitlerine kadar pek çok seçenek kullanıcıları bekliyor.

31 EKİM’E KADAR…

11 Ekim’e kadar geçerli olacak SuperFresh pizza çeşitlerinde de 2.si yine yüzde 50 indirim fırsatı ile Özdilek hipermarketlerde satışa sunuluyor. Hafta sonu keyif yapmak isteyenler için pratik olarak çabucak hazırlanabilecek lezzetli pizzalar, uygun fiyatlarıyla da yüzleri güldürüyor. Dünya klasiklerinden en güncel kitaplara, çok satanlar listesinden resimli çocuk kitaplarına kadar kitapseverlerin çok sevineceği, 2. kitabı alana yüzde 50 indirim fırsatı da 31 Ekim tarihine kadar Özdileklerde ziyaretçileri bekliyor.