Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel kalem müdürüne ters kelepçe iddiası!

Çayırova Belediye Başkanı Bülent Çiftçi’nin Özel Kalem Müdürü Aydın Turan’ın maske nedeniyle bekçi ve polislerle tartıştığı, ters kelepçe yapılarak gözaltına alındığı iddia edildi.

Çayırova Belediye Başkanı Bülent

Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan’ın, dün gece görev başında olan gece bekçileriyle kavga ettiği iddia edildi. Gebze bölgesinin tanınmış gazetecilerinden Bülent Işık tarafından dile getirilen iddia büyük yankı uyandırdı. Gece yarısı sokakta bekçilerle maske için tartıştığı ve daha sonra olay yerine gelen polislere zorluk çıkardığı için ters kelepçe ile gözaltına alındığı ifade edilen Turan iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Bülent Işik paylaşimBÜLENT IŞIK DUYURDU

Sosyal medya sitesi Facebook üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan Bülent Işık, “Bünyamin Çiftçi’nin kabadayı özel kalem müdürü dün gece halkın güvenliğini sağlayan gece bekçilerine gider yapıyor. Bekçilerin tek suçu maske takın uyarısı yapmak. Başkanın özel kalemi Aydın efendi bekçilere hakaret ediyor. Daha sonra polis çağrılıyor. Özel kalem polislere de gider yapıyor. Polisler Aydın efendiyi ters kelepçe yapıp arabaya bindirip karakola götürüyor. Daha sonra hatırlı kişiler devreye girip olayı kapatıyor. Çok yoruluyorsun Bünyamim Çiftçi çok…” ifadelerini kullandı.