Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özlü; “Kurslarımız yeni dönemimizde artacak”

Başiskele Belediyesi tarafından açılan Pastacılık Akademisi’nde eğitimlerini başarıyla tamamlayan kişiler, ustalık belgesi almaya hak kazandılar. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü sertifika programında yaptığı açıklamada; “Kurslarımız yeni dönemimizde artacak” dedi.

Başiskele Belediyesi tarafından açılan

Başiskele Belediyesi, Kocaeli Pastacılar Odası ve Başiskele İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle açılan Pastacılık Akademisi’nde eğitimler devam ederken, genç yaşlardan yetişkinlere kadar birçok kişinin eğitim aldığı akademide, ustalık belgesi almaya hak kazanan kişilere belgelerini Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü verdi.

“DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü yaptığı açıklamada; “Hayatın her alanında kadının hak ettiği noktaya ulaşması için belediye olarak her türlü imkanı sağlamak adına ciddi çalışmalar ve hizmetler üretiyoruz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de kadınlarımızın her zaman yanında ve destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Bu tür kurslarımız yeni dönemimizde artarak daha çok katılımla devam edecektir. Bu kurslarımızla kadınlarımıza, birer altın bilezik armağan ettiğimizi düşünüyorum. Atölyelerimiz aracılığıyla, kadınlarımızın hem kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hem de aile ekonomilerine destek olmalarını teşvik etmeye yönelik çabalarımızı devam ettireceğiz” dedi.