Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özmural’dan Hüseyin Demirkır açıklaması: Haksızlık olduğunu düşünüyorum

İzmit Belediyesi’ne çeşitli birimlerde müdürlükler yapmasının ardından emekli olan Hüseyin Demirkır, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural’ın kendisine geriye dönük evrak imzalatmak istediğini iddia etti. Özmural, iddiaları reddederek, “Kendisine asla geriye dönük evrağı imzalatmam mümkün değil. Böyle bir gerekçeye neden olabilecek bir evrak söz konusu değildir” dedi.

İzmit Belediyesi’ne çeşitli birimlerde

İzmit Belediyesi’ne çeşitli birimlerde müdürlükler yapmasının ardından emekli olan Hüseyin Demirkır, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural’ın kendisine geriye dönük evrak imzalatmak istediğini iddia etti. Ayrıca Demirkır, Özmural’ın kendisine hakaret ettiğini de belirtti.

“HUKUKİ BİR İŞLEM YAPMAYACAĞIM”

Konu bugün İzmit Belediyesi meclisinde gündeme geldi.  İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, “4 senedir ilimizde görev yapıyorum. 3 buçuk sene beraber çalıştığım Hüseyin Bey istifa dilekçesini vermiştir. Kendisine asla geriye dönük evrağı imzalatmam mümkün değil. Böyle bir gerekçeye neden olabilecek bir evrak söz konusu değildir. Şu anda emeklilik dilekçesi zannediyorum işlemde. Kamuoyunda şahsıma, belediyeye ithamları var. Beraber görev yaptık. Haksızlık olduğunu düşünüyorum. Hakkım varsa helal olsun. Buna hukuki bir işlem yapmayacağım. Gerek olmadığını düşünüyorum. Çok uzun zamandır görev almıştır. En son benimle çalışmıştır. Ne kadar hakkını helal etmese de sokakta yüzyüze baktığımız arkadaşlarımızın yolu açık olsun” dedi.

“CİDDİ TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ”

Özmural’ın ardından konuşan Fatma Kaplan Hürriyet, “4 sene çalışıyorsunuz, her isteğini yapıyorsunuz bir isteğini yapmadığınız zaman karşı karşıya geliyorsunuz. 4 yıl boyunca hiçbir sorun, hatta ciddi teşekkürlerini iletirken bir istediği yerine gelmediğinde ne demek olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.” İfadelerini kullandı.