Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pek çok bölgede sular kirli ya da akmıyor!

Su kesintisi üzerinden 48 saati geçtiğimiz şu saatlerde Kocaeli genelinde halen susuz kalan mahalleler var. Suyu yeni verilen kimi hatlarda ise sular çamur renginde  ve kirli akıyor.

Su kesintisi üzerinden 48

TCDD’nin Hereke’deki peron çalışmaları nedeniyle 28 Aralık’ta Kocaeli genelinde pek çok bölgede sular kesilmişti. İlk olarak İSU Genel Müdürü Ali Sağlık tarafından 48 saat su kesintisi olacağı açıklanmış ancak daha sonra gelen tepkiler nedeniyle geri adım atılmıştı. Belirli saat aralığında yapılacağı duyurulan kesinti sonrasında kimi bölgelerde 1-2 saatlik gecikme ile su yeniden verildi. Ancak kent genelinde pek çok bölge susuz kaldı.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Bugün akşam saatlerine kadar hem Darıca’da hem de Derince 65 Evler’de sular akmadı. 48 saati geçtiğimiz şu saatlerde Kocaeli genelinde halen susuz kalan mahalleler var. Suyu yeni verilen kimi hatlarda ise sular çamur renginde  ve kirli akıyor. Vatandaş İSU’nun yılın son gününde, pandemi döneminde gerçekleştirdiği çalışma nedeniyle yarattığı mağduriyet için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösteriyor.