Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pelin Coştur Filiz: İzmit ilçemize yeni bir başkanın zamanı geldi

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İzmit İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “İzmit ilçemize yeni bir başkan zamanı geldi” dedi. Filiz ayrıca, “İYİ Parti’nin iktidarına çok az kaldı. 13’üncü Cumhurbaşkanı, gönlümüzün cumhurbaşkanı olacaktır” ifadelerini de kullandı.

İYİ Parti İzmit İlçe

Nazim Ozgun Erbulan 1İYİ Parti’de geçtiğimiz hafta Gebze ve Çayırova ile başlayan ilçe kongreleri bu hafta İzmit ve Başiskele ile devam ediyor. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı için mevcut başkan Pelin Coştur Filiz milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle tekrar aday olmadı. İlçe kongresinde İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan, İl Yöneticisi Banu Aykan ve İlçe Yöneticisi Hakan Tamer aday olduğunu açıkladı.

GENİŞ KATILIM

Hakan Tamer geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında çekildiğini belirterek Banu Aykan’a destek vereceğini duyurdu. Düzenlenen 3. Olağan İlçe Kongresi’ne İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Cevat Saraç, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  il yöneticileri, ilçe başkanları, İzmit Belediyesi İYİ Partili Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş,  önceki dönem görev yapmış yöneticileri Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Murat Karaturp, Demokrat Parti İzmit İlçe Başkanı Nuray Macit, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük ve çok sayıda partili katıldı.

“CUMHURİYET TARİHİMİZİN EN KÖTÜ GÜNLERİNİ YAŞATIYOR”

Kongrenin divan başkanlığını İYİ Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Cevat Saraç yaptı. Bir siyaseti hareketin hikayesi olmazsa tutmaz” dedi. Saraç daha sonra Genel Başkan Meral Akşener’in mesajını okudu. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz burada yaptığı konuşmada, “Bugün ülkemizin geldiği nokta İYİ Partimizin kuruluş amacıyla nasıl da örtüşüyor. 20 yıllık tek parti iktidarı ve ucube sistem milletimize Cumhuriyet tarihimizin en kötü günlerini yaşatıyor. Yoksunluk, yolsuzluk ve yoksulluk had safhada. Her türlü liyakatsizlik, vefasızlık umarsızca hüküm sürüyor. Tüm devlet kurumları siyasallaştı. Devlet, tek bir partiyle özdeşleştirilmeye çalışıyor. Huduttun namus olduğu unutuldu, sınırlarımız kevgire döndü. İYİ Parti tüm bu olup biteni öngörenler tarafından kuruldu. İYİ Parti ülkemizin aydınlık geleceğinin kurulmasında kilit partidir” dedi.

“İZMİTE YENİ BİR BAŞKANIN ZAMANI GELDİ”

Filiz, sözlerinin devamında, “İYİ Parti ülkemizi karanlıktan çıkaracak olan umudun partisidir. İYİ Parti Türk ile, Türkiye Cumhuriyeti’yle, Atatürk ile ve vatanın bölünmez bütünlüğüyle derdi olmayan herkesin buluşma noktasıdır. İYİ Parti’nin iktidarına çok az kaldı. 13’üncü Cumhurbaşkanı, gönlümüzün cumhurbaşkanı olacaktır. 21 Ekim 2018 tarihinden itibaren 2 kez atama 1 kez de seçim olmak üzere dört yıldır başkanlığını yürüttüğüm İzmit ilçemize yeni bir başkan zamanı geldi. Bu kongre ülkemizin ve İzmit’imizin sorunlarını çözmeye katkı sunmak isteyenlerin kongresi. Gece-gündüz yorulmadan çalışmayı göze alanların kongresi. Kendini partimize hizmet yarışına ve ülkemize adayan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.