Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Perşembe Pazarı otoparkı ücreti ne kadar olacak? Ne zaman açılacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Milli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Milli İrade Meydanı’nı (Perşembe Pazarı) otopark olarak işletmesi için Kocaelispor’a devretmişti. Kocaelispor söz konusu otoparkı 15 Temmuz’da işletmeye başlayacaktı. Ancak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açılış ertelendi. Kocaeli Sporu Sevenler Derneğinden Milli İrade Meydanı  (Perşembe Pazarı) Otopark açılış erteleme açıklaması geldi.

16 TEMMUZ’A ERTLENDİ

Kocaelispor’u Sevenler Derneği Başkanı Celal Kavaz “İşletmeye açmayı planladığımız Milli İrade Meydanı Otoparkı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anma programı hazırlıkları nedeniyle 16 Temmuz tarihi itibari ile hizmete açılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.” dedi.

PERŞEMBE PAZARI OTOPARK ÜCRETİ NE KADAR?

Perşembe Pazarı Alanı’nda ücretin tam gün 10 Tl, aylık aboneliğin ise 120 TL olması bekleniyor. Söz konusu ücretlerin İzmit  yol kenarı parkomatlarından daha ucuz olmasının sebebi geniş alan ve özel park alanı statüsü. Yol kenarı parklanmalarında ise 3 saate kadar araç parkına müsaade ediliyor. Çoğunlukla bu park alanları kentin en işlek bölgelerinde yer alıyor.