Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Petrol istasyonlarında araç yıkamak lüks oldu!

Tüm zamlar birbirini tetikliyor. Petrol istasyonlarında bulunan yıkama noktalarında araçlarını yıkamak isteyen vatandaşlar da bu zamlardan nasibini aldı. Tek kullanımlık su ve köpük için 10 TL alan istasyonlar var.

Tüm zamlar birbirini tetikliyor.
SEBO İMZA

Kocaeli’deki petrol istasyonlarında bulunan araç yıkama noktalarında bir jeton 5 TL ile 10 TL arasında değişiyor. 2022 sonuna kadar 3-4 TL olan tek kullanımlık su ve köpük fiyatları yeni yılla birlikte 10 TL’ye kadar çıktı. Bu duruma vatandaşlar tarafından tepki gösteriliyor. Uygun fiyata araçlarını yıkamak isteyen vatandaşlar, petrol istasyonlarında aşırı zamlarla karşılaşıyor.

“10 TL ALDILAR BU RESMEN HAKSIZLIK”

Enes adlı vatandaş, yaşadığı durumu şöyle anlattı: “Kocaeli Derince Eskiyol’daki Shell Atmaca Akaryakıt istasyonunda 10.02.2023 tarihinde aracımı yıkamak istedim. Jeton almak için markete girdim ve kasadaki bayan jetonun tanesinin 10 TL olduğunu söyledi. Diğer Shell istasyonlarının jetonu 5 veya 6 TL olurken benden 10 TL aldılar. Bu resmen haksızlık. Üstelik aracımı köpüklerken köpük tabancası arızalıydı ve aracımı düzgün yıkayamadım. Açıkçası aracımı yıkayayım derken 20 TL’ye keklendim. Bu durum eğer normal değilse Shell Akaryakıt şirketi olarak denetim yapmanızı rica ederim. Bundan sonra hiçbir Shell istasyonundan yakıt almayacağım ve asla aracımı yıkamayacağım.”