Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polis Ahmet Yasin Demirkıran’ın ölümüyle ilgili eşinden ciddi iddialar

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Yasin Demirkıran’ın 38 yaşında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmesiyle ilgili eşi ciddi iddialarda bulundu.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde

Nazim Ozgun Erbulan 1Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği’nde görevli 38 yaşındaki polis memuru Ahmet Yasin Demirkıran 6 Kasım 2022 tarihinde saat 00.15 sıralarında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan Demirkıran’ın cenazesi Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan törenin ardından Gümüşhane’de toprağa verildi. Demirkıran’ın ölümü hem ailesini hem de meslektaşlarını yasa boğdu.

“RAPORA RAĞMEN 7 GÜN ÇALIŞTIRILDI”

Ahmet Yasin Demirkıran’ın eşi Feray Demirkıran, eşinin vefatı ile ilgili ciddi iddialarda bulundu. Demirkıran eşinin C dilimi raporuna rağmen ek görevlerle haftada 7 gün çalıştırıldığını, ek görev dönüşü vefat ettiğini söyledi. Feray Demirkıran ayrıca konuyla ilgili dava açacağını da belirtti.

ahmet yasin demirkiran“İŞTE POLİS VE ARKASINDA KALANLARA VERİLEN DEĞER”

18 yıllık hizmette bulunduğu, vefat etmesinin ardından eşinin emekli edildiğini belirten Demirkıran “Aldığımız toplu para 104 bin. Emekli maaşı aylık 5 bin 400 TL. İşte polis ve arkasında kalan yetimlere verilen değer bu” dedi. Demirkıran ayrıca eşinin çalışma temposuna dayanamayarak vefat ettiğini de ifade etti.

“POLİSİN HAKLARINI VERİN”

“Polisin haklarını verin” diyen Demirkıran, “Vatan, millet sevdası için polis olmuş, canını ortaya koymuş insanları mobbinglerle, ek görevlerle, hukuksuz işlemlerle baskılıyorlar. Onlar da insan. Onlar da evlat, anne, baba, eş. Onların ahını almayın. Başka polisler ek görev yüzünden ölmesin. Sizin ek görevleriniz, sabaha karşı yapılan operasyonlarınız, mobbingleriniz, vakitsiz uygulamalarınız, izinsiz mesaileriniz eşimi öldürdü. 38 yaşında daha hayata doyamadan, çocuklarına doyamadan sizin saçma görev ve talimatlarınız öldürdü onu” dedi.