Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Potasız Okul Kalmasın projesinde 70 okula daha saha yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bahçesi müsait olan okullara basketbol ve voleybol sahalarının kurulumuna devam ediyor. Bu kapsamda 2022 yılı içinde Kocaeli genelinde 70 okula daha basketbol ve voleybol sahası yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bahçesi müsait olan okullara basketbol ve voleybol sahalarının kurulumuna devam ediyor. Bu kapsamda 2022 yılı içinde Kocaeli genelinde 70 okula daha basketbol ve voleybol sahası yapılacak. Böylece Kocaeli genelinde Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahası kurulan okul sayısı 583’e ulaşacak.

İHALE YARIN

Söz konusu saha yapım işi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yarın ihaleye çıkacak. Saat 10.00’da gerçekleştirilecek ihale ile 70 okulda 7124 ton sıfır aşınma asfaltı, 45 bin 299 m² akrilik boya ile basketbol ve voleybol sahaları inşa edilecek. Söz konusu sahaların etrafı  3 bin 696 m² galveniz tel çit ile kapatılacak.

SPOR KENTİ KOCAELİ

Spor kenti Kocaeli anlayışıyla kente çok sayıda spor tesisi kazandıran Büyükşehir Belediyesi’nin Potasız Okul Kalmasın Projesi hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında Kocaeli genelinde 80 okula daha basketbol ve voleybol sahaları kuruluyor. Bahçesi müsait olan okullarda yapılan tesisler hem okul öğrencileri hem de çevredeki gençler tarafından kullanılıyor.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI

Potasız Okul Kalmasın Projesi dâhilinde geçtiğimiz yıl Kartepe’de 14, İzmit’te 11, Derince’de 8, Körfez’de 10, Dilovası’nda 3, Darıca’da 7, Çayırova’da 2, Gebze’de 2, Gölcük’te 5, Karamürsel’de 3 ve Başiskele’de 5 okulda imalat yapılmıştı. Kocaelili gençlerin sağlıklı gelişmesi ve geleceğin şampiyon sporcularının yetişmesi için hayata geçirilen Potasız Okul Kalmasın projesinde bir yandan okullardaki imalat çalışmaları da devam ediyor.