Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Poz vermeden yardım bile yapamıyoruz!

Kandıra Belediyesi de Elazığ deprem yardımlarının reklamını yaptı. Belediyeden yardım haberiyle birlikte, Adnan Turan’ın ‘yardım’ pozu gazetelere servis edildi.

Kandıra Belediyesi de Elazığ

Kandıra Belediyesi öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası devam ederken, ilçe esnafı Elazığ ve Malatya’da depremzede kardeşlerine yardım elini uzattı. Ancak Kandıra da pek çok diğer belediye gibi işi reklama dönüştürmeyi ihmal etmedi. Belediyeden yardım haberiyle birlikte, Adnan Turan’ın ‘yardım’ pozu gazetelere servis edildi. Kandıra Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında esnaf tarafından başta gıda ve giyim olmak üzere çocuk bezi, su, battaniye, un, ıslak mendil ve ayakkabıdan oluşan yardımlar Elazığ ve Malatyalı vatandaşlara ulaştırılması adına Belediye yetkililerine teslim edildi.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

Desteklerinden dolayı esnafa teşekkür eden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Elazığ ve Malatyalı vatandaşlarımızın acısını Kandıra halkı olarak yaşıyoruz, paylaşıyoruz. Kardeşlerimiz deprem bölgelerinde soğukta beklerken biz Kandıra halkı olarak buna duyarsız kalmamız mümkün değildi. Bizler de belediyemiz olarak yardım kampanyasına öncülük yaparak yardımları depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

AdnanTuranKandira 2 min

AdnanTuranKandira min