Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Projeleri yapamıyor ama… Belediye başkanı vakıf kurdu!

Uçak Park gibi ilçenin en göze batan projelerini dahi yapamayan, 400 bin dolarlık uçağı çürümeye terk eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi vakıf kurdu.

Uçak Park gibi ilçenin

ugurUçak Park gibi ilçenin en göze batan projelerini dahi yapamayan, 400 bin dolarlık uçağı çürümeye terk eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi vakıf kurdu. Çayırova Sosyal Yardım Fikir ve Medeniyet Vakfı bugün Resmi Gazete’de duyuruldu. 8 Eylül’de Gebze 5. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından tevzi edilen karara göre vakfın mal varlığı 90 bin TL. Tek bir yönetim kurulu üyesi (Bünyamin Çiftçi) bulunan vakfın amacı Resmi Gazete’de anlatıldı.

VAKFIN AMACI

Vakfın amacı olarak, “Öncelik Çayırıova İlçesinde olmak kaydıyla, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan ihtiyaç sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile yabancıların maddi ve manevi her türlü ihtiyaçlarını temin ederek toplum yararına olan her türlü faaliyette bulunmak ve vakıf senedinde yazılı diğer amaçları gerçekleştirmektir.” ifadelerini yer verildi. Söz konusu vakıf aktif belediye başkanlığı sürerken nasıl projelere imza atacak, belediyeden destek alacak mı merak konusu.

Ekran Resmi 2022 10 27 08.47.06