Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Promosyon ihalesinde işçiler terk etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iştiraklerinde çalışan 12 bin 400 çalışan için bugün promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Hizmet İş Başkanı İdris Ersoy, “Bankalar bizimle dalga geçiyor” diyerek işçilerle birlikte salonu terk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile

Özgun imzaKocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iştiraklerinde çalışan 12 bin 400 çalışan için bugün promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi eski meclis salonunda yapılan ihaleye çok sayıda banka katılım sağlarken ilk aşamada kapalı zarf usulü teklif verildi. İhalenin komisyon başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal yaptı. İhaleye, bankaların yanı sıra Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, sendika yöneticileri ve işçiler de katılım sağladı.

“HAYIRLI OLSUN”

İhalede konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin bağlı kuruluşları ve iştiraklerimizi ilgilendiren 12 bin 400 kişiyi yakından ilgilendiren ve heyecanlandıran bir promosyon görüşmelerimiz olacak. Neticenin hem belediye personelimiz açısından hem paydaşlarımız açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bir ihale metodu değildir. İhale kanuna tabi değildir. Bir pazarlıkla yapılacak metottur. İhalemize katılan bankalarımıza hayırlı olsun diliyorum.” dedi.

“BANKALAR BİZLE ALAY ETMEKTEDİR”

Muhammen bedel 35 bin TL belirlenirken, açık artırma kısmında teklifler 18 bin TL’yi buldu. Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, “En ufak belediyeler 20-24 bin TL teklif verenler burada çalışan arkadaşlarımızla dalga geçmektedir. Muhammen bedel 35 bin TL’dir. Buradaki banklara bizle alay etmektedir. Muhammen bedelin altındaki teklifleri kabul etmiyoruz” diyerek çalışanlarla birlikte toplantıyı terk etti.