Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Radiye Sezer Katırcıoğlu kaza olduğunda Gebze’deymiş!

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Uğur Enç bugün AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile ilgili bir kaza iddiasını köşesinde gündeme taşımıştı. Konuyla ilgili detaylı bilgi Katırcıoğlu çalışma ofisine ulaştı.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Uğur Enç bugün AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile ilgili bir kaza iddiasını köşesinde gündeme taşımıştı. Mobese kayıtlarının taraflara iletilmemesi ve kazaya karışan araç sürücüsünün Katırcıoğlu’na benzetilmesiyle ilgili iddiaya Katırcıoğlu kanadından cevap geldi. Kazanın olduğu 5 Ekim tarihinde Gebze programında olduğu, okul açılışına katıldığı belirtilen Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun kazaya karışmadığı öğrenildi.

2 EKİP MÜDAHALE ETTİ

Radiye Sezer Katırcıoğlu’nujn çalışma ofisinden iletilen bilgilerde şu ifadeler yer aldı: “05.10.2020 günü İlimiz İzmit ilçesi Rafet Karacan Bulvarı ile Kocaeli Valiliği Açık Otopark kesişiminde yaralamalı tek taraflı kaza anonsu bildirilmesi üzerine olay yerine 5432 ve 8652 kod nolu ekipler görevlendirilmiştir. Olay yerine intikal eden 5432 kod nolu ekibimiz Abdullah Enes Özdemir sevk ve idaresindeki 41 BB 827 plaka sayılı motosikletin kaza yaptığını ve şahsın yerde yaralı bir şekilde yattığını görmesi üzerine bahse konu şahıs olay yerine çağırılan 112 vasıtası ile Kocaeli Devlet Hastanesine intikal ettirilmiştir.

GÖRÜNTÜ OLMAYINCA RAPOR TUTULDU

Abdullah Enes Özdemir isimli şahıs ile olay yerinde yapılan şifai görüşmede şahıs Rafet Karacan Bulvarı üzerinde sevk idaresindeki 41 BB 827 plaka sayılı motosiklet ile seyir halinde iken önünde seyir halinde bulunan 41 RY 490 plaka sayılı aracın ani bir şekilde yavaşlamasından dolayı, bu araca çarpmamak amacıyla durmak istediğini ancak takip mesafesinin kısa olmasının münasebetiyle motosikletin hakimiyetini sağlayamayarak kaza yaptığını beyan etmiştir. Bu beyanlar üzerine olay yerinde bulunan trafik ekipleri haber merkezine olay anının gösterir görüntü bulunup bulunmadığı yönünde bilgi talep etmişler ve görüntünün olmadığının beyan edilmesi üzerine kaza raporu tanzim edilmiştir.

MOTOSİKLETLİ ARKADAN ÇARPMIŞ

Konu ile ilgili olarak olay yerinde bulunan 41 RY 490 plaka sayılı araç sürücüsü Züleyha Yirmibeş isimli şahıs ile yapılan şifai görüşmede ise; şahıs kendisinin babası Osman Yirmibeş isimli şahsa ait olan 41 RY 490 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken dönüş aldığı esnada arka kısmından gelen motosiklet sürücüsünün kaza yaptığını fark ettiğini, bunun üzerine ise kendisinin durarak bu kaza yapan şahsa yardım etmeye çalıştığı bu esnada ise olay yerine görevli polis ekiplerinin geldiğini beyan etmiş, şahıs gerekli işlemleri için 8652 kod nolu ekip ile Bekirpaşa Polis Merkezi Amirliğine intikal ettirilmiş ancak burada yapılan mülakatta bayan şahsın olaya bir dahilinin olmadığı tespiti üzerine bayan şahıs Polis Merkezinden salıverilmiştir.

KATIRCIOĞLU’NDAN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Olayın akabinde Abdullah Enes Özdemir isimli şahsın 18.12.2020 tarihli Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına hitaben yazmış olduğu dilekçe ve bu dilekçe içeriğinde bahse konu kaza olayında araç sürücüsünün Züleyha Yirmibeş olduğunun beyan edilmişse de, yaptığı araştırmalar sonucunda araç sürücüsünün Radiye Sezer Katırcıoğlu olduğunu, tanzim edilen tutanaklarda farklı ismin geçildiğini beyan ederek şikayetçi olması üzerine yapılan çalışmalarda;

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ BULUNDU

Abdullah Enes Özdemir isimli şahsın iddialarının asılsız olduğu, Polis merkezine ait güvenlik kameralarının temin edildiği ve bu temin edilen görüntülerde ise polis merkezine 8652 kod nolu ekip tarafından polis merkezine getirilen şahsın Züleyha Yirmibeş isimli şahıs olduğunun açık bir şekilde görüldüğü anlaşılmaktadır.”

https://www.bagimsizkocaeli.com.tr/yazarlar/soke-eden-iddia-akp-kocaeli-milletvekili-motosikletliye-carpti-ayagini-kirdi-kacti-h45656.html