Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

REYSAŞ’tan çok önemli duyuru!

Reysaş Yatırım Holding A.Ş. CHP’lilerin Çayırova Belediyesi ile ilgili geçtiğimiz aylarda gündeme getirdiği iddialar üzerine bir basın açıklaması yayınladı. Şirket açıklamasında Çayırova Belediyesi ile ilgili hiçbir ihtilaf olmadığını dile getirdi.

Reysaş Yatırım Holding A.Ş.

Reysaş Yatırım Holding A.Ş. CHP’lilerin Çayırova Belediyesi ile ilgili geçtiğimiz aylarda gündeme getirdiği iddialar üzerine bir basın açıklaması yayınladı. Şirket açıklamasında Çayırova Belediyesi ile ilgili hiçbir ihtilaf olmadığını dile getirdi.

Reysaş Yatırım Holding A.Ş. açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Kamuoyunun dikkatine;

Şirketimiz Çayırova bölgesine en büyük yatırımları yapan ve bölgenin kalkınmasına önemli katkılarda bulunan halka açık bir şirkettir.  Çayırova bölgesinde yapmış olduğumuz depo yatırımlarımız on beş yıl önce başlamış olup, tüm inşaatlarımız imar mevzuatına uygun olarak tamamlanmış ve dolayısıyla tüm ruhsatları, imar izinleri alınarak faaliyete geçmiştir.

Buna istinaden Çayırova bölgesinin en çok istihdam yaratan şirketi olan Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bölgede en yüksek emlak ve çevre vergisi ödeyen bir şirkettir.

Şirketimiz tarafından Türkiye’nin pek çok yerinde okul, kreş, sağlık ocağı gibi sosyal tesisler yapılarak vatandaşın hizmetine sunulmuştur. Yine Çayırova Bölgesinde de Belediye ile koordineli olarak yapılan sosyal tesisler halkın kullanımında bulunmaktadır.

Şirketimizin başta Çayırova Belediyesi olmak üzere hiçbir kamu kurum ve kuruluşu ile bir sorunu olmamasına rağmen bir takım yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yanlı haberler yapılarak şirketimiz ile Çayırova Belediyesi arasında bir sorun varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.

Yapılan haberlerde şirketimizin depolarında imara aykırılıklar varmış gibi gösterilip, Çayırova Belediyesinin de bu duruma göz yumduğuna dair, tamamen gerçekdışı ve asılsız haberlerle olumsuz bir intiba uyandırılmaya çalışılmaktadır. Bu yolla şirketimizin adı ve büyüklüğü kullanılarak Çayırova Belediyesine zarar verilmek amaçlanmaktadır. Bu son derece yanlı ve gerçeklik payı olmayan asılsız haberler bizleri üzmektedir.

Şirketimiz ile Çayırova Belediyesi ve Belediye Başkanı ile diğer belediye görevlileri arasında hiçbir sorun ve ihtilaf bulunmamaktadır. Çayırova Belediyesinin ya da görevlilerinin şirketimizden gayri meşru maddi ve manevi herhangi bir talebi olmamıştır.

Belediyenin taraf olduğu parti ile karşı partilerin kendi aralarındaki rekabetlerini, ülkeye katma değer yaratan işlerde vatandaşa hizmet sunumu şeklinde göstermelerini temenni ediyoruz.

Söz konusu haberlere ilişkin Şirketimiz ile belediye arasında her hangi bir ihtilaf varmış gibi gösterenler ve şirketimizden gayri meşru bir talepte bulunulmuş gibi haber yapanlar hakkında şirketimiz gereken hukuki başvuruları yapacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”