Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Romanlar, P plakanın fahiş fiyata satılmasından şikayetçi

Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, servis işiyle uğraşan Roman vatandaşların P plakaların fahiş fiyatlara satılması nedeniyle şikayetçi olduklarını belirterek, “Sayın Valimiz Seddar Yavuz Bey’e ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın beye konuyu ileteceğim” dedi.

Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet

Özgun imzaRomanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, servis işleriyle uğraşan Roman vatandaşlardan P plaka konusunda sıkça şikayet aldığını, plakaların uyguna alınıp fahiş fiyata satıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Çokyaşar, “Sayın Valimiz Seddar Yavuz Bey’e ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın beye konuyu ileteceğim” dedi.

“DEVLETİMİZ GEREĞİNİ YAPACAKTIR”

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Çokyaşar, “Uzun zamandır Kocaeli’de P plaka konusunda servis işleriyle uğraşan Roman vatandaşlarımızdan şikayet alıyorum.  Normal şartların çok üzerinde plaka satışlarının yapıldığı zor şartlarda kalan vatandaşlarımızın plakalarını uygun fiyata alınıp piyasada plaka yok çok talep var algısı yaratılarak fahiş fiyatlara plakaların satıldığı ifade edilmektedir. Bir haftada bir plaka fiyatı 500 bin lira olarak artabilir mi? Sayın Valimiz Seddar Yavuz Bey’e ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın beye konuyu ileteceğim. Karaborsacılık varsa konuya dair devletimiz gereğini yapacaktır. Hiç kimse merak etmesin.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Cokyasar