Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Romanların düğünü 1.4 milyon lira!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreni ile 41 Roman çift dünya evine girdi. Organizasyon için 1.4 milyon lira harcandığı öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından
ugur

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreni ile 41 Roman çift dünya evine girdi. Gelin ve damatlar hayatlarının en güzel gününe hazırlanırken yalnız bırakmayan büyükşehir belediyesi, önce çiftleri kuaföre götürdü. Kuaförden sonra düğün yemeğine götürülen gelin ve damatlar, aileleriyle birlikte yemek yedikten sonra klasik araçlarla şehir turu attı. 

PATİKA PRODÜKSİYON ORGANİZE ETTİ

En mutlu günlerini yaşayan çiftler daha sonra konvoy ile Seka Park’ta hazırlanan düğün alanına geçti. Burada Kuran-ı Kerim tilaveti sonrasında nikah töreni gerçekleştirildi. Söz konusu toplu nikah töreni için organizasyon ihalesi 31 Temmuz’da gerçekleştirilmişti. İhaleyi Patika Prodüksiyon Tanıtım Danışmanlık Limited Şirketi kazandı. 1 milyon 400 bin 300 liraya sonuçlanan söz konusu ihaleye katılan tek firmanın Patika olduğu, ihalenin davet usulü gerçekleştirildiği öğrenildi.