Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadetli gençler “Hanım koş gençler gelmiş” dedirtecek

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı organizesinde 12 ilçede 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları için ekip oluşturuldu

Saadet Partisi Kocaeli İl

Koronavirüs tedbirleri kapsamında devlet, 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasını sınırlandırdı. Bu vatandaşların günlük ihtiyaçları için ise çeşitli girişimler hazırlanıyor. Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı, hızlıca bir organizasyon kurarak 12 ilçe gençlik kollarıyla bir program geliştirdi. Saadet Partili gençler, 12 ilçede 65 yaş üstündeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlandı.

“EVDE KAL BİZ VARIZ”

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı, bu projeyi sosyal medya aracılığıyla da güçlü ve görünür kılmak için çalışma hazırladı. Gençler, hashtag (başlık etiketi) olarak #Evdekalbizvarız, #seveleranlar, #sevimkoşgençlergelmiş etiketlerini belirledi. “EvdekalKocaeli” sloganıyla çalışmalarına başlayan Saadet Partili gençler, ilk olarak bu yönde çalışma hazırlayan gençlik kolları oldu.

ÜZERİMİZİ DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada, “Saadet Partili gençler, ‘Evde Kal Kocaeli’ diyerek. ‘Hanım Koş Gençler Gelmiş’ dedirtecek proje ile çalışmalarına devam etmektedir. Küresel salgın Korona virüs nedeniyle ülke çapında çeşitli tedbirler alınıyor. Bu tedbirler kapsamında Birçok siyasi parti ise çalışmalarını dondurmak zorunda kaldı. Saadet Partili Gençler ise; çalışmalarını sürdürüyor. İçişleri Bakanlığımızın aldığı karara uyalım, evden dışarı çıkmayalım! Sokağa çıkma kısıtlaması olan, 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile kronik hastalarımız 112, 155 ve 156’yı aradıklarında, bütün ilçelerimizde kaymakamlıklarımızın koordinasyonunda oluşturulmuş Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından her türlü destek verilmektedir. Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak, Kocaeli Valiliğinin almış olduğu kararı destekleyerek bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç halinde bizlere de tüm ilçelerimizde belirtilen irtibat numaraları ile ulaşabilirsiniz.”

Saadetli gençler, sosyal medya için de şu başlıkları hazırladı: #EvdeKalKocaeli #HanımKoşGençlerGelmiş #EvdeKalBizvarız #SevenlerAnlar

WhatsApp Image 2020 03 24 at 16.44.25