Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık Kent kurasında dikkat çeken isim

Bugün gerçekleştirilen, Kent Konut A.Ş. tarafından yaptırılan Sağlık Kent Konutları kurasında yedek listede bulunan bir isim dikkat çekti.

Bugün gerçekleştirilen, Kent Konut

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından projelendirilen Sağlık Kent Konutları’nın yapım ihalesinde yaklaşık maliyet 211 milyon 501 bin 922 lira 73 kuruş olarak belirlendi. Zeray İnşaat ve Haldız İnşaat aynı teklif olan 207 milyon 500 bin TL olarak en düşük teklifi verdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gündoğdu ihaleyi Haldız İnşaat’ın kazandığını açıkladı. İhale sürecinin sona ermesinin ardından Haldız İnşaat çalışmalara başladı. Sağlık Kent Konutları’nda son 212 daire için kura çekimi bugün Kocaeli 6. Noter huzurunda yapıldı. Söz konusu dairelere toplamda 4 bin 826 kişi başvururken asil ve yedek üyelerin belirlendiği kura çekimine çok sayıda sağlıkçı katıldı.

HALDIZ

Kura çekimi sonuçları kura bitiminden kısa bir süre sonra açıklandı. 4 bin 826 başvurunun olduğu kur çekiminde 2+1 daireler için 128 asil 2 bin 6 yedek hak sahibi belirlendi. Yedekte bulunan 1.633’üncü sırada yer alan Recep Haldız ismi dikkat çekti. RHZ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, AK Parti kurucu il yöneticilerinden Macit Haldız’ın oğlu Recep Haldız mı olduğu, Haldız ailesinden başka birisi mi olduğu veya isim benzerliği mi olduğu merak edildi.