Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakarya’nın bisiklet yarışı var, Kocaeli’de yollar kapanıyor

Kocaeli’de gerçekleşecek bisiklet yarışı nedeniyle bazı yollar geçici ve süreli olarak araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Kocaeli'de gerçekleşecek bisiklet yarışı

Kocaeli Valiliği’nden yapılan duyuruda şöyle denildi:

“Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen Uluslararası Sakarya Bisiklet Festivali, 18-20 Mayıs 2023 tarihlerinde ilimiz sınırlarında gerçekleştirilecektir.
Bu kapsamda;
18 Mayıs 2023 Perşembe günü 10.00-12.00 saatleri arasında, belirli zaman aralıklarında, İzmit ilçesi Süleymaniye Mahallesi, Sapakpınar Mahallesi, Karaabdülbaki Mahallesi, Kartepe ilçesi Ketenciler Mahallesi, Uzunçiftlik Mahallesi güzergâhı,

20 Mayıs 2023 Cumartesi günü 10.00-12.00 saatleri arasında, belirli zaman aralıklarında, Kandıra ilçesi Araman Mahallesi-Sarıgazi Mahallesi yol güzergâhında bulunan bütün Mahalle ve bağlantı yolları, cadde, sokak ve kavşaklar; araç ve yaya trafiği ile hayvan hareketlerine geçici ve süreli olarak kapatılacaktır.

Vatandaşlarımızın, can ve mal güvenliğini korumak adına, belirtilen tarih ve saatlerde kapama yapılan yol güzergahını kullanmamaları hususu;
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”