Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Salih Güler mahkemede de aklandı!

İzmit Belediyesi eski Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü merhum Salih Güler yaşarken, AKP döneminde bir çok zulümle karşılaşmıştı Güler mahkemede aklandı.

İzmit Belediyesi eski Sosyal

İzmit Belediyesi eski Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü merhum Salih Güler yaşarken, AKP döneminde bir çok zulümle karşılaşmıştı. hakkında 5 ayrı dava açtırılmış, müdürlük Kadrosu elinden alınmış, maaşı kesilmiş ve Akmeşe’ye sürülmüştü. Corona virüsü nedeniyle vefat eden Salih Güler’in vefatı sonrasında AKP’li Muharrem Tutuş İzmit Belediyesi’ni cenazeyle ilgilenmemekle suçlamıştı. Sert bir açıklama yapan Tutuş’a tepkiler gecikmemişti.

AKP’LİLER HESAP VERECEKLER Mİ?

Salih Güler’in ailesi ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AKP’lilerin Salih Güler’e yaşarken, çalışma hayatı boyunca yaptıkları zulmü dile getirmişti. Bu olaylar sonrasında dava süreci devam eden merhum Salih Güler’le ilgili mahkeme kararını verdi. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Güler’in aklanmasına kanaat verdi. Dönemin AKP’Li yöneticileriyle ilgili nasıl bir işlem yapılacak, Salih Güler’e yapılan haksızlıkların hesabını verecekler mi merak konusu.