Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçimi kaybeden İbrahim Bıyıklı’dan açıklama: Benim için önemli olan…

KOTO seçimlerini kaybeden ve komite kazanamaması nedeniyle başkan adayı olamayan İbrahim Bıyıklı, “Benim için önemli olan sizlerin yanında ve yarışta olmaktı. Arzu etmediğim birtakım uygulamalarla ve sonuçla karşılaşmış olsam da kurulu düzeni heyecanlandırmış ve harekete geçirmiş olmanın önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

KOTO seçimlerini kaybeden ve

Özgun imzaKocaeli Ticaret Odası (KOTO) seçimlerinde 13 komitede sarı listede yer alan İbrahim Bıyıklı, mevcut başkan ve başkan adayı Necmi Bulut’un listesi ile yarışmıştı. Bıyıklı, 25-0 seçimi kaybederken seçimden bir gün sonra sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

“EN BÜYÜK PAYI VE ELEŞTİRİYİ ÜZERİME ALMAK İSTERİM”

Bıyıklı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Takip ettiğiniz üzere Kocaeli Ticaret Odamızın Meclis üyelikleri için seçimler yapılmıştır. Açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki; saha çalışmalarımız, ürettiğimiz projeler, bizlerin çabaları ve inancımız maalesef seçilebilmek için yeterli oyu almamıza olanak sağlayamamıştır. Beklentimizden oldukça uzağa düşmüş olduğumuz açıktır. Arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşamamızdaki en büyük payı ve eleştiriyi İbrahim BIYIKLI olarak ben kendi üzerime almak isterim. Sonuçta bizler, kader ve kazaya inanmış insanlarız. İlk bakışta başarı sağlayamamış gibi görünsek de içinde bulunduğumuz durumun bize öğrettiklerini kazanç hanemize yazdık.

“BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN YARIŞTA OLMAKTI”

İbrahim BIYIKLI olarak kampanyamız sürecince bizlere inanan, destek olan ve oy veren herkese özellikle şükranlarımı sunmak isterim. Kendilerine ulaşamadığım, ulaşmış olsam da kendimi büyük ihtimalle yeterince anlatamadığım ve bu nedenle bizlere destek vermeyen üyelerimize de eksiklerimizi gösterdikleri için teşekkür ederim. Benim için önemli olan sizlerin yanında ve yarışta olmaktı. Arzu etmediğim birtakım uygulamalarla ve sonuçla karşılaşmış olsam da kurulu düzeni heyecanlandırmış ve harekete geçirmiş olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Sonuçların herkese hayırlı olmasını, oluşacak yönetimin Kocaeli ticaretine ve üyelerimize önemli katkılar sağlamasını diler, kamuoyunu ve üyelerimizi yürekten selamlarım.”

WhatsApp Image 2022 10 09 at 23.14.57