Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seddar Yavuz’dan öğrencilere: Sorunlardan kaçmayın

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi ziyaret etti. Burada konuşan Vali Yavuz, “Önemli olan karşılaştığınız sorunda ortaya koyabileceğiniz iradedir, sorunlardan kaçmayın. Yılmayın, geri dönmeyin, doğru karar verin ve ısrar edin” dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u

Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi Kocaeli Valiliği’nce yürütülen Özel Nedenlerin Engelleri ile Mücadele (ÖNEM) Projesi “Misafirim Ol” etkinliği kapsamında Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Okutan, yıl içerisinde yapılan çalışma ve etkinliklere dair bilgiler vererek kabullerinden dolayı teşekkür etti.

“DOĞRU KARAR VERİN VE ISRAR EDİN”

Vali Yavuz, “Hayata kendinizi hazırlayın ve sakın içerisinde bulunduğunuz imkansızlıkları sorun hale getirmeyin. Önemli olan karşılaştığınız sorunda ortaya koyabileceğiniz iradedir, sorunlardan kaçmayın. Yılmayın, geri dönmeyin, doğru karar verin ve ısrar edin. Önce kendi kapasitemizi doğru ölçmemiz, yeteneklerimizi bilmemiz, yeteneklerimize ve akademik becerimize uygun bir hedef seçmemiz lazım. O hedefi elde ettikten sonra da ne yapacağımıza karar vermemiz lazım. Paradigma yani kabullerimiz önemli” dedi.

“ONLARA REHBERLİK ETMESİNİ BEKLİYORUZ”

Yavuz, sözlerinin devamında, “Duygunun olmadığı yerde hiçbir şey yoktur. Hedef sadece zirveye çıkmak değil, zirveye çıktığınızda zirvede kalabilecek donanıma sahip olmak önemlidir. ÖNEM projemizle gençlerimize, çocuklarımıza doğru rol modeller oluşturmak istiyor ve hamilik müessesesini önemsiyoruz. Gençlerimizin doğru rol modellerle buluşmalarını, onlara rehberlik etmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullanarak, başarılar diledi.

tupras kocaeli valiligi