Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehidimizin babasından yürek burkan anı!

Kartepeli şehidimiz, Fatih Karagöz'ün ailesine taziye ziyaretinde bulunan Lütfü Türkkan babasından dinlediği bir anıyı paylaştı.

Kartepeli şehidimiz, Fatih Karagöz'ün

UgYur ENCY min 162Van’da meydana gelen ve 38 kişinin hayatını kaybettiği çığ felaketinin acısı Kocaeli’ye de düştü. Kartepeli Astsubay Fatih Karagöz de şehit düştü. Acı haberin Kocaeli’ye ulaşmasının ardından ise kent protokolü şehit ailesini ziyarete koştu. O isimlerden biri ise İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan oldu.

ÇOK ÜZÜLDÜK, ÇOK KAHROLDUK

Şehit ailesine taziye ziyaretine giden Türkkan, ziyaretin ardından da şehit ile ilgili acı bir anıyı paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Türkkan hissettiklerini ve şehit babasından dinlediği anıyı şu cümlelerle paylaştı: “Van’daki felakette çığ altında kalan Astsubay Fatih Karagöz’ün Kartepe’deki baba evine gittim bu gece. Hep deriz ya; ateş düştüğü yeri yakıyor diye. Çok üzüldük, çok kahrolduk biz. Ya anası, ya babası, ya kardeşleri. Allah sabır versin. Büyük imtihan.

AFRİN’DEN DÖNDÜ

Fatih Astsubay, babasının geçirdiği büyük bir trafik kazası sonrası, babacığım ne olur ölme diye günlerce başında ağlamış. Babası anlattı bu gece. Oğlum benden önce öldü diyor baba Selahattin Karagöz. Fatih Astsubay bir kaç ey evvel de Afrin’den dönmüş.”

Sanbaz Yildiz Lutfu Turkkan iyi parti