Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehir Hastanesi için yine tarih değişti!

Kocaeli’de yapımı arap saçına dönen, pek çok müteahhitin batmasına sebep olan Kocaeli Şehir Hastanesi’yle ilgili inşaatın bitiş tarihi yine değişti. Yeni tarih 2021 sonu.

Kocaeli'de yapımı arap saçına

Kocaeli’de yapımı arap saçına dönen, pek çok müteahhitin batmasına sebep olan Kocaeli Şehir Hastanesi’yle ilgili inşaatın bitiş tarihi yine değişti. İnşaat çalışmaları çoktan bitmesi gereken Kocaeli Şehir Hastanesi’yle ilgili yeni tarihi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın verdi. Büyükakın konuyla ilgili şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu kentteki kamu yatırımlarını takip ediyorum. Benim gördüğüm şehir hastanesi için 12-14 ay gibi yaklaşık 1 yıllık bir ihtiyaç var.

KREDİ PROBLEMİ ORTADAN KALKMIŞ

2021’in sonu gibi hayata geçer gibi. Çünkü şehir hastanesi inşaatında ortaklar arasında anlaşmazlık oldu. Hastaneyi yapan ortaklar birbirinden ayrıldı. Ortaklık yapısının değişmesi sebebiyle diğer anlaşmalar da yenilendi. Biliyorsunuz o hastane 28 yıllığına ihale edildi. İhalede şöyle: mesela 3 yılda binayı yaptınız 25 yıl işletiyorsunuz. Beş yılda yaptıysanız da o sizin sürenizden düşüyor. Ortaklık problemi ve kredi probleminin şehir hastanesi için ortadan kalktı diye biliyorum. Nihai sözleşmeler imzalanmak üzere. Bu imzalar atıldıktan sonra iş hızlanacak.”