Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Yeni Müdürü Mehmet Cerrahoğlu oldu

Kocaeli’nin en önemli okullarından biri olan, kentimizin sayılı proje okullarından Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’nde önemli bir gelişme yaşandı.

Kocaeli’nin en önemli okullarından

ugurKocaeli’nin en önemli okullarından biri olan, kentimizin sayılı proje okullarından Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’nde önemli bir gelişme yaşandı. Proje Okulları Müdür Görevlendirme sonuçları belli oldu. Yarın açıklanacak olan sonuçlara göre Şehit Özcan Kan Fen Lisesi’nde okul müdürü Ali Paşa Naipoğlu emekli oldu. Naipoğlu’nun yerine Mehmet Cerrahoğlu getirildi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU
Hatırlanacağı üzere Ali Paşa Naipoğlu, 14 Mayıs’ta yapılan milletvekili seçimi öncesi görevinden istifa ederek siyasete atılmıştı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olmuştu. Milletvekili aday listeleri açıklandığında Naipoğlu, listesinin 6’ncı sırasına yazıldı. Seçimde İYİ Parti’den sadece bir milletvekili seçilince, Naipoğlu milletvekili seçilemedi. Kocaeli’nin saygın eğitimcilerinden olan Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürü Ali Paşa Naipoğlu, seçimden sonra eski görev yerine geri döndü.

WhatsApp Image 2024 04 01 at 22.27.37

 

 

 

 

 

 

Mehmet Cerrahoğlu

 

WhatsApp Image 2024 04 01 at 22.27.25 1

 

 

 

 

 

 

Ali Paşa Naipoğlu