Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seka'da üst geçit çilesi bitecek

Sekapark'a tramvayla giden vatandaşların talebi üzerine, tramvay durağının yakınına bir üst geçit yapılması kararlaştırıldı ve ihale ilanı yayımlandı

Sekapark'a tramvayla giden vatandaşların

SEBO min 201Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü, vatandaşların uzun süredir yaşadığı bir sorunu çözmek için kolları sıvadı. Akçaray tramvay hattının Sekapark Durağı, bilindiği gibi Kocaeli Bilim Merkezi’nden hemen önce. 

ESKİ KÖPRÜYE YÜRÜYORLARDI

Vatandaşlar, Sekapark‘a geçmek için eski Seka fabrikasının köprüsüne yürümek zorunda kalıyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu sorunu çözmek için üst geçit yapmaya karar verdi. Üst geçit için ihale ilanı da verildi. Böylece duraktan inen vatandaşlar, tren hattının üzerine yapılacak üst geçitle rahatlayacak.

81,75 METRE UZUNLUKTA OLACAK

Uzunluğu 81,75 metre, genişliği 3,30 metre olan 1 adet yaya üst geçit köprüsü yapımı için ihale, 11 Mart günü saat 11.30’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü Karabaş Mah. Oramiral Salim Dervişoğlu Cad.No:80 41040 İzmit/Kocaeli adresinde gerçekleştyitilecek.