Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seka Tüneli’nde kaza var, trafik kilit!

İzmit SEKA Tüneli’nde az önce bir trafik kazası meydana geldi. Hemen her kazada olduğu gibi yine trafik sıkıştı. Ankara istikametinde meydana gelen kaza nedeniyle araç kuyruğu SEKA Devlet Hastanesi köprüsüne kadar uzadı.

İzmit SEKA Tüneli’nde az

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sahil kesiminden geçen D-100 Karayolu’nun en önemli kavşaklarından biri SEKA Tüneli. Transit bir yol olan D-100 ile şehir merkezi bağlantısını sağlayan tünel her gün binlerce araç yükünü çekiyor. Tünelde gerçekleşen en ufak bir kaza bile yüzlerce aracın trafikte sıkışmasına, uzun kuyruklar oluşmasına sebep oluyor.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sahil kesiminden geçen D-100 Karayolu’nun en önemli kavşaklarından biri SEKA Tüneli. Transit bir yol olan D-100 ile şehir merkezi bağlantısını sağlayan tünel her gün binlerce araç yükünü çekiyor. Tünelde gerçekleşen en ufak bir kaza bile yüzlerce aracın trafikte sıkışmasına, uzun kuyruklar oluşmasına sebep oluyor. ALTERNATİF GÜZERGAH İzmit SEKA Tüneli’nde az önce bir trafik kazası meydana geldi. Hemen her kazada olduğu gibi yine trafik sıkıştı. Ankara istikametinde meydana gelen kaza nedeniyle araç kuyruğu SEKA Devlet Hastanesi köprüsüne kadar uzadı. YAralanmanın olmadığı, maddi hasarlı kaza nedeniyle sürücüler alternatif güzergah olan SEKA Park’ı tercih ediyor. Yolun kısa sürede yeniden eski trafik akışına ulaşması için trafik ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

ALTERNATİF GÜZERGAH

İzmit SEKA Tüneli’nde az önce bir trafik kazası meydana geldi. Hemen her kazada olduğu gibi yine trafik sıkıştı. Ankara istikametinde meydana gelen kaza nedeniyle araç kuyruğu SEKA Devlet Hastanesi köprüsüne kadar uzadı. YAralanmanın olmadığı, maddi hasarlı kaza nedeniyle sürücüler alternatif güzergah olan SEKA Park’ı tercih ediyor. Yolun kısa sürede yeniden eski trafik akışına ulaşması için trafik ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.