Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selami Tanış meclis üyeliğinden de istifa ettirildi!

Körfez Belediyesi’nde belediyeye ait tel çitleri evine götüren AKP’li Selami Tanış spor koordinatörlüğü görevinden alınmıştı. Tanış’la ilgili Körfez Belediyesi’nden bu akşam bir açıklama yayınlandı.

Körfez Belediyesi'nde belediyeye ait

Körfez Belediyesi’nde belediyeye ait tel çitleri evine götüren AKP’li Selami Tanış spor koordinatörlüğü görevinden alınmıştı. Tanış’la ilgili Körfez Belediyesi’nden bu akşam bir açıklama yayınlandı. Açıklamada Tanış’ın meclis üyeliğinden de istifa ettirildiği duyuruldu. Söz konusu açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Son günlerde kamuoyu gündeminde yer alan, belediyemiz tarafından yapılan saha düzenleme tadilat çalışması sırasında açığa çıkan bir miktar hurda telin hurdaya ayrılması gerekirken, hurdaya ayrılmadığı, Meclis Üyemiz Selami TANIŞ’ın ifadesine göre kardeşinin talebi üzerine yine kardeşine ait evin bahçesine bırakıldığı tespit edilmiştir.

HIRSIZLIK DEĞİL, TALEP EDİLEREK ALINMIŞ

Aynı zamanda konuyla ilgili olarak olayda adı geçen Meclis Üyemiz Selami TANIŞ’ın Körfez Belediye Spor Koordinatörlüğü ve Belediye Meclis Üyeliğinden İstifası da kabul edilmiştir. Bahsi geçen olayın bir kısım medya ve yorumlarda ifade edildiği gibi bir hırsızlık olayı olmadığını, hurda tel çitlerin idareden talep edilerek alındığını, olayın idari hata ve ihmal de içerdiğini, ancak olaya Meclis Üyemizin isminin karışmış olması da söz konusu durumun tarafımızdan da asla tasvip edilmediğini, yanlış bulduğumuzu da özellikle ifade etmek isteriz.

BU VE BENZERİ USULSÜZ İŞLERİ YAPANLARA…

Sevgili Körfez halkımız emin olsun ki, Belediye yönetimi ve çalışmalarımızda bu ve benzeri usulsüz ve yanlış işleri yapanlara ve yaptıranlara asla müsaade edilmeyecek ve kim olursa olsun hesabı sorulacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur…”

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. 16 ARALIK 2017 TARİHİNDE BİR GAZETEDE HABER ÇIKMIŞTI.
    BİZDE KORFEZDE İŞ YAPAN BİR ESNAF OLARAK HABERİ AÇTIĞIM DA HABERDE ŞÖYLE YAZIYODU ENCÜMEN ÜYESİ OLAN EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRÜ BELEDİYENİN ARSASINI BEDELİNİN ÇOK ALTINA HATTA DIGER HISSEDARADAN MUVAKAT NAME ALMADAN ALDI DIYE.
    SONRA AYNI HABERDE ENCÜMEN KARARIDA YAYINLANMIŞTI.
    KARARI OKUDUĞUMDA YAZIKLAR OLSUN HARAM ZIKKIM OLSUN DEDİM.
    KARAR ŞÖYLEYDİ 191 ADA 5 NUMARALI 470 M2 LIK PARSELDE VATANDAŞIN 213 M2 LIK HISSE OLDUĞU BUNUN 170 M2 SININ 85.45 M2 SINI M2 SI 400 LIRADAN NURIZAN İGÜS VE 85.45 M2 SINI M2 SI 400 LIRADAN NURDAN ZORLUERE SATIŞA KARAR VERILDIGI.
    O SIRALAR BENDE BELEDIYEDEN BIR INSATLA ILGILI HİSSE ALMAK ISTEMİŞTİM HİÇ BIR ŞEKİLDE YARDIMCI OLMAMIŞTI NURDAN ZORLUER HATTA BENI ODASINDAN KOVMAKTAN BETER ETMISTI.USTEN ÜSTEN KONUŞMUŞTU.KIME GIDERSEN GIT İSTERSEN BAŞKANA GİT DEMİŞTİ.
    BENDE KONUYU BAŞKANA AKTARMAK ICIN ÖZEL KALEME GITTIM OZEL KALEM MUDURU EMRAH ÇOBAN BAŞKAN MÜSAIT DEĞIL KONUYU BANA ANLAT DEDI.
    BENDE ANLATTIM.
    ABI BAŞKAN ONA BIRŞEY DIYEMEZ SEN IYI GEÇINMEYE BAK DEDI.
    BENDE LANET OLSUN DEDIM GITTIM.
    BIZE M2 1100 LIRAYA SATILAN YERI ONA 400 LIRADAN SATILMASI ZORUMA GITTI GAZETENIN PAYLAŞTIGI ENCUMEN KARARINI VE BANA SATILAN YERIN ENCÜMEN KARARINI CIMERE SIZE YAZDIGIM SEKLIYLE YAZDIM.BIR NETICE ALAMADIM.
    YANI 1100 LIK YERI 400 LIRAYA SATIN ALAN VE O EMCUMEN KARARINA IMZA ATAN EMCUMEN UYELERI VE ONA GOZ YUMAN BELEKEDIYE BASKANI 187.000 BINLIRALIK BELEDIYE YERINI 68.000 LIRAYA SATARAK BELEDIYEYI ZARARA UGRATMAMIŞLARMIDIR?
    BU SATIS IŞKEMINİN IPTAL EDILMESI VEYA ARADAKİ YAKLASIK 12000 BIN LIRANIN TAHSIL EDILMESI GEREKMEZMI?
    BIR TARAFTA MADDI DEGERI 400 LIRA ETMEYEN HURDA TEL DIGER TARAFTA 120.000 LIK KAMU ZARARI.
    TAKDIR KORFEZ HALKININ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AKP kurmayları, sosyal medya üzerinden
Sıradaki Haber AKP, trol raporu hazırladı: Yeni yasal düzenleme geliyor