Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sendika temsilcisinin corona iken toplantıya katıldığı iddia ediliyor!

Türk Sağlık Sen toplantısına Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi işyeri temsilcisi Ö.K.’nin corona pozitif olmasına rağmen katıldığı öne sürüldü.

Türk Sağlık Sen toplantısına

Türk Sağlık Sen geçtiğimiz hafta sonu temsilci toplantısını gerçekleştirdi. O toplantıyla ilgili dün Ahmet Duman isimli bir gmail kullanıcısı tarafından basın kuruluşlarına mail gönderilerek önemli bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu toplantıya Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi işyeri temsilcisi Ö.K.’nin corona pozitif olmasına rağmen katıldığı öne sürüldü. Wellborn Otel’de gerçerkleştirilen temsilci toplantısından fotoğrafların da yer aldığı mailde Ö.K.’yle ilgili herhangi bir corona virüsü raporu ise görülmedi.

125820489 414963929532483 5357321815382555399 oİŞLEM BAŞLATILDI MI?

Söz konusu mailde “Testi pozitif olduğu için izolasyonda olması gereken Ö*** K*** Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker ve diğer temsilciler ile resim çektirmiş ve sosyal medya hesaplarından paylaşmıştır. Ülkemizin ve sağlık çalışanları olarak zorlu süreçten geçtiğimiz bu günlerde halk sağlığını hiçe sayan sağlık çalışanı Ö*** K*** için adli ve idari işlem başlatılıp başlatılmadığı merak konusu.” denildi.