Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt eleştirildiği caddeye giderek söz verdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İSU tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Ağadere Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Söğüt, “Altyapı tamamlandı. Havaların düzelmesi ile birlikte asfaltı da dökülecek” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İSU tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Ağadere Caddesi’nde incelemelerde bulundu. 2022 yılı başında yapımına başlanan ve 90 gün içerisinde tamamlanması planlanan caddenin altyapısı komple yenilendi. İSU tarafından içmesuyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilenen caddede, hane bağlantıları da yenilendi.

 SÜRECİ BİRLİKTE GÖTÜRDÜK

 Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de önceki gün çalışmaların sona erdiği ve üstyapı öncesinde dolgu çalışmasının yapıldığı caddede incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Söğüt, “Ağadere Caddemiz de altyapı çalışmalarını tamamladık. Altyapı zor ve zahmetli bir süreç. Zaten çalışma öncesinde de sizlerle bir araya geldik, sürecin nasıl işleyeceğini paylaştık.

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

 İSU ekiplerimiz 90 gün içerisinde altyapı çalışmasını tamamlayacaklarını belirtti ve tamamlandı. Şimdi havaların düzelmesi bekleniyor. Havalar düzelir düzelmez de asfalt serim işlemi gerçekleştirecek.  Ağadere Caddesi’ni altyapısıyla ve üstyapısıyla güçlü, prestijli bir cadde hale getireceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra esnafla sohbet etti.

275753623 10158208361766244 6618980545850826882 n
Körfez Ağadere esnaflarından bazıları böyle eyleme imza atmıştı.

SOHBET 1 ESNAFLA 3