Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serhan Gürkan’ın eşi Koronavirüs’e yakalandı

Gürkan Turizm‘in sahibi, Kocaelispor’un

Gürkan Turizm‘in sahibi, Kocaelispor’un eski başkanlarından Serhan Gürkan‘ın eşinin Koronavirüs’e yakalandığı öğrenildi. Serhan Gürkan’ın eşi rahatsızlandı, belirtiler üzerine yapılan Koronavirüs testinin sonucu pozitif çıktı.  Gürkan’ın eşinin ilimizde özel bir hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Gürkan’ın çocuklarının testi ise negatif çıktı.

Serhan Gürkan Kimdir?

Başta Kocaeli olmak üzere Türkiye’nin önemli iş adamları arasında yer alan Serhan Gürkan, 15 Aralık 1976 yılında Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dünyaya geldi.

Serhan Gürkan’ın babası Yakup Gürkan, Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren Gürkan Turizm’in başında bulunuyordu. Serhan Gürkan, eğitimini tamamladıktan sonra babasının rahatsızlanması üzerine genç yaşta Gürkan Turizm’in başına geçti.

Gürkan, o dönem her geçen yıl yeni yatırımlarda bulundu ve Gürkan Turizm’i günümüzde bölgenin en iyi en başarılı şirketlerinden bir tanesi haline getirdi.

Serhan Gürkan ve Kocaelispor Başkanlığı

Serhan Gürkan, bir dönem Türkiye Süper Ligi’nde fırtınalar estiren Kocaelispor’un başkanlığı görevinde bulundu. Başkanlık yaptığı dönemde takım 1. Lig’den Süper Lig’e çıktı.