Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Servisçiler Başkanı Şenol İkizek’ten ‘olağanüstü kongreye gidebiliriz’ açıklaması

Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Şenol İkizek, yaptığı açıklamada, “77’ler konusunda kimseye esnafın hakkının korunmadığı, gasp edildiği sürece hiçbir şekilde izin vermeyeceğim. Yönetimden bu baskı gelirse dahi bunu siz değerli meslektaşlarıma, masrafları da kendim karşılamak kaydıyla olağanüstü bir kongre gerçekleştirip siz değerli meslektaşlarıma soracağım” dedi.

Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri

Özgun imzaKocaeli Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Şenol İkizek, Ankara’da dönüşü oda binasında basın açıklamalarında bulundu. Bilindiği gibi eski yönetim ve yeni yönetim arasında sık sık tartışma olurken İkizek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “En büyük sıkıntılardan birisi bize korsan ile mücadele konusunda özellikle 77’ler konusunda Gölcük, Karamürsel, İzmit merkezden kalkandan 77’ler konusunda 77’leri bitirmek üzere yönetimimize giren arkadaşlar bunların bir buçuk, iki aydır üzerime yapmış olduğu baskılardan artık yıldım; yoruldum. Ben bu 77’lere izin vermeyeceğim. Ben kimseye taviz vermeyeceğimi daha önce de söylediğim gibi yine söylüyorum.

“77’LERE HİÇBİR ŞEKİLDE İZİN VERMEYECEĞİM”

Yapmış olduğumuz denetimlerde bastırmaya devam ettiğimiz zaman farklı yollarla yıldırma taktiğine giriyorlar. Ben kimseden korkmam, yılmam. Baskı yapmaya çalışıyorlar. Sağdan soldan tehdit etme olayları var ki onlara da boyun eğmem. 77’ler konusunda kimseye esnafın hakkının korunmadığı, gasp edildiği sürece hiçbir şekilde izin vermeyeceğim. Yönetimden bu baskı gelirse dahi bunu siz değerli meslektaşlarıma, masrafları da kendim karşılamak kaydıyla olağanüstü bir kongre gerçekleştirip siz değerli meslektaşlarıma soracağım.