Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şevki Serim’den çok sert yanıt: “Cem Şakoğlu, pişkin, utanmaz ve yüzsüzdür”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Şevki Serim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmit Belediyesi Başkan Danışmanı Cem Şakoğlu’nun geçtiğimiz gün bir açılışta Büyükşehir Belediyesi’ni kast ederek yaptığı el hareketine çok sert bir yanıt verdi. Serim, “Ahlaki değerlerden yoksun Cem Şakoğlu, yaptığı hakaretle utanmazlığını ve yüzsüzlüğünü göstermiştir” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Belediyesi’nden tahsisini kaldırmak amacıyla meclis gündemine koyduğu İzmit Akçakoca Mahallesi’nde bulunan tarihi Süleyman Paşa Hamamı içerisindeki Çinili Mutfak’ın ismi geçtiğimiz gün Şehr-i İzmit Kafe olarak değiştirildi ve İzmit Belediyesi tarafından tekrar açıldı. Özgür Kocaeli Gazetesi’nin haberine göre;  tartışmalı olan açılışta İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi’ni kastederek herkesin içinde yaptığı el hareketi büyük bir tartışma yaratmıştı.

ŞAKOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

İzmit Belediye Başkanı Danışmanı Cem Şakoğlu’nun açılış kurdelesi kesiminin hemen ardından herkesin içinde “açtık işte” diyerek yaptığı el hareketi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütçe görüşmelerinde meclis kürsüsünde yaptığı harekete benzetildi ve Kocaeli Büyükşehir’e karşı yapılmış olarak yorumlandı. Gelen tepkiler üzerine Cem Şakoğlu bir açıklama yapmıştı. Şakoğlu bu kez de açıklamasında basını tehdit ederek, hareketi kabul ettiğini ancak hakaret kastı taşımadığını söylemişti.

“CEM ŞAKOĞLU UTANMAZ VE YÜZSÜZDÜR”

İzmit Belediye Başkan Danışmanı Cem Şakoğlu’na tepki gösterenlerden biri de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Şevki Serim. Serim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cem Şakoğlu’nu adeta topa tuttu. Şevki Serim “Ahlaki ve manevi değerlerden yoksun sözde İzmit belediyesi basın danışmanın yapmış olduğu iğreti el hareketini hem kadınlara karşı dönerek yapması, bir insanın ne kadar seviyesinin düşük olduğunun tam örneğidir. Bir de hareketi savunurcasına Kocaeli’nin gelişmesinde tanıtılmasında emeği geçen, güzide basınına, emekçi gazetecilerine çirkinliğini haberleştirmelerinden dolayı tehdit vari açıklaması ve suçlaması aynı pişkinlikle bugün ki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısına hiç sıkılmadan, arlanmadan utanmadan katılmasının ne kadar yüzsüz ve utanmaz olduğunu göstermiştir. Grup başkanlar Sayın Engin Taşdemir’in yapmışsa yazıklar olsun kendisine demesi ayrı bir manidarlıktır. Yapmışsa değil yaptığı rezil el hareketini tüm Kocaeli görüntülerden görürken Sayın Taşdemir’in görmemesi bu çirkinliğin üstünü örtememiştir. Bugün o Meclis salonunda İzmit Belediye Başkanı Hanımefendi’nin basın danışmanın o çirkin hareketinden dolayı Öncelikle Sayın KBB Başkanımız Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN’dan, Tüm Meclis üyelerinden ve Başkanı olduğu İzmit halkında özür beyan etmesi beklenirken. Ne yazık ki havadan sudan konulardan bahsederek sözde danışmanın hareketi tasdiklemiş sayılmıştır. Gerçi Genel başkanlarında yüce mecliste benzer görüntülere muvaffak olmuştur. Atalarımız ne der. ‘Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.’ Sayın sözde danışman çok şakacıymış o söyledi. El ile sesli şaka yapabilme kabiliyetini çok geliştirmiş. Bu Aziz millet sen unutsan da, utanmasan da, arlanmasan da, seni de senin gibileri unutmaz, şak şakçı Şakoğlu sen sen ol el ile o şakan çok iğreti göründü. Sen beğendiysen sorun yok.” ifadelerini paylaştı…