Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sigaradan 4 defa ceza kesildi ama… AKP’li başkanın kafesini kapatamadılar!

Darıca’da Kahve Deryası adlı kafenin işletmeciliğin yapan AKP’li Sezai Ata’nın mekanına sigaradan dolayı 4 defa işyeri kapatma cezası kesildi. Ancak mekan kapatılmadı. Ata’nın mekanı DarıcaPark AVM’deki yangınla birlikte kullanılamaz hale geldi.

Darıca’da Kahve Deryası adlı

UgYur ENCY min 189Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan, seçim koordinasyon merkezi başkanlığı yapan Sezai Ata ilçede pek çok usulsüzlükle gündeme geldi. Dudayev Parkı’ndaki mekanı için tadilat izni alan Ata mekanını büyütmek istedi. İnşaatı mühürlendi ancak o buna rağmen çalışmalarına devam etti.

4 DEFA CEZA KESİLDİ

Ata ile ilgili skandal bir olay daha ortaya çıktı. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri Ata’nın DarıcaPark AVM içerisindeki Kahve Deryası isimli kafesine bir yıl içerisinde 4 defa sigara ile ilgili yasaklara uymadıkları gerekçesiyle ceza kesti. Söz konusu mekanla ilgili kapatma kararı alındı. Ancak bu karar uygulanmadı. Mekanı kapatılmayan Ata, Darıca Park AVM’deki yangından nasibini aldı.

YANMASA DEVAM EDECEKTİ

Kocaeli’de sigara yasağı nedeniyle işletmelere göz açtırılmazken Sezai Ata’ya göz yumulması şaşkınlık yarattı. Yangın nedeniyle Ata’nın kafesi kullanılamaz hale gelmeseydi usulsüzlük devam edecekti.

EVRAK min