Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sınava yetişmek istedi başına gelmeyen kalmadı!

Milli Savunma Üniversitesi sınavı

SEBO min 8Milli Savunma Üniversitesi sınavı bugün gerçekleştirildi. Yüzlerce genç bu sınava katıldı. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan Savaş Tat adlı vatandaş, çocuğunu İzmit’teki bir okulda sınava getirmek için çektiği eziyeti yazdı. Tat, otobüs bekledi gelmedi. Taksi tuttu 200 TL verdi yolda taksinin tekeri patladı. Tat, daha önce otobüs talep ettiklerini ifade ederek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne söylemediğini bırakmadı.

“ÜÇ OTOBÜS GEÇTİ BİNEMEDİK”

Kızgın vatandaş Savaş Tat, şunları söyledi: “Bugün 14.06.2020. Oğlum Askeri Milli Savunma Üniversitesi sınavları için sabah saat 05.00’te kalktık. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma otobüsüne binmek üzere evden çıktık. Yeni Çarşı’da İsmet Paşa Cad. otobüs durağına gittik. Bir araç geldi balık istifi paket ikinci araç geldi aynı üçüncü geldi aynı. Bir hafta önceden arayıp uyarmama rağmen ötobüs binemedik ve bir ticari taksiye binmek üzere yanımıza iki öğrenci alarak 200 tl pazarlıkla yola çıktık.

YOLDA LASTİK PATLADI

Yolda taksinin lastiği patladı. Yağmur altında lastiği değiştirdik. Ucu ucuna İzmit merkezde valilik yakınındaki okula oğlumu sınava yetiştirip sokmayı başardım. Kocaeli sözde büyükşehir ulaşım müdürlüğünü de bu işlerde dahli olan en alt kademeden en üst kademeye kadar bütün yöneticileri önce allaha sonra ediyorum. Sorumsuz duyarsız bu belediyeyi kınıyorum. Sizin için dava açmayı düşündüm ancak adaletin de aynı durumda olduğunu bildiğim için kadıyı kadıya şikayet etmek anlamsız olurdu dedim.”

[gallery_metabox]