Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sonar Anketi’nde Tahir Büyükakın’ın en başarılı üçüncü belediye başkanı!

Sonar Araştırma 2022 yılı büyükşehir ve ilçe belediyelerin başarı oranlarını gösteren anketi yayınladı. Buna göre AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın üçüncü en başarılı büyükşehir belediye başkanı olurken ilçelerin karşılaştırıldığı ankette ise Kocaeli’nin 12 ilçesinden hiçbiri yer almadı.

Sonar Araştırma 2022 yılı

Sonar Araştırma, büyükşehir ve diğer iller bazında belediye başkanlarının başarı oranlarını gösteren 2022 yılının son anketini yayınladı. “2022 Yılının En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları” arasında AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yüzde 62,3 ile birinci, CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yüzde 61,1 ile ikinci, AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise yüzde 59,6 ile üçüncü sırada yer aldı. Büyükakın’ı CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 57,4 ile izledi.

KOCAELİ’NİN HİÇBİR İLÇESİ SIRALAMAYA GİREMEDİ

“İstanbul Hariç 2022 Yılının En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları” anketinde Kocaeli’nin 12 ilçesinden hiçbiri yer almadı. Yapılan ankete göre yüzde 73,4 ile CHP’li Ankara-Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen birinci, yüzde 68,3 ile AK Partili Ankara-Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ikinci, yüzde 66,6 ile CHP’li Manisa-Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu üçüncü sırada yer aldı.

ilceler

tahir buyukakin