Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sorumsuzluk 70 kişiyi hastanelik etti!

Karamürsel’de dereye hayvan atıklarının atılması nedeniyle kusma ve ishal şikayetiyle 70 kişi hastaneye başvurdu. Sorumsuzluğun faturası ağır oldu.

Karamürsel'de dereye hayvan atıklarının

Kurban Bayramı’nın ikinci günü Karamürsel’de devlet hastanesine ishal ve kusma şikayetleri ile başvurular çoğalınca, İlçe Sağlık Müdürlüğü olaya el koydu. Yalakdere köyünde gelen vatandaşların içme suyundan kaynaklı hastalandıkları ile ilgili iddia üzerine müdürlük İSU’ya haber verdi. İSU dere ve depoyu temizledikten sonra dün köye temiz su vermeye başladı.

İSHAL KUSMA ŞİKAYETİ

Kurban Bayramının ikinci günü Yalakdere köyünden Karamürsel Devlet Hastanesine çok sayıda ishal ve kusma şikayeti ile yapıldı. İlçe Sağlık Müdürlüğü vakaların tek bir yerden gelmesi nedeniyle içme suyu kaynaklı sıkıntı yaşanabileceğini belirterek İSU’ya başvurdu.

70 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU

İSU bölgede yaptığı çalışmada dereye kurban atıklarının atıldığını tespit etti. Bunun üzerine dere ve köye su verilen depo temizlendi. Dün saat 12.00 itibariyle köye temiz su verildi. Şu anda ishal ve kusma şikayeti ile 70 kişinin başvurduğu öğrenildi. Kaynak: Karamürsel TV