Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan dev ihale!

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Kocaeli’deki 14 taşınmazını satmak için ihaleye çıkacak. Kocaeli’nin 5 ilçesinde yer alan taşınmazlar için 18-21 Kasım tarihlerinde ihale yapılacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Kocaeli’deki 14 taşınmazını satmak için

Basliksiz 3 1Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli’de büyük bir ihale gerçekleştirecek. Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğü Başiskele, Çayırova, Gölcük, İzmit ve Körfez’de yer alan 14 taşınmazını satmak için 18-21 Kasım 2024 tarihlerinde ihaleye çıkacak. Kocaeli SGK İl Müdürlüğü tarafından satışı yapılacak olan taşınmazların ihalesine 12 ve 13 Kasım’da başvurular başlayacak.

EN FAZLA BAŞİSKELE’DE

SGK Kocaeli İl Müdürlüğü’nün satışı yapacağı taşınmazlar arasında imar durum özel eğitim alanı, turizm alanı, konut alanı, sanayi depolama alanı ve ticaret alanı bulunuyor. İl Müdürlüğünün 5 ilçede satacağı taşınmazların 7’si Başiskele’de, 2’si Çayırova’da,1’i Gölcük’te, 2’si İzmit’te ve 2’si Körfez’de bulunuyor. İl Müdürlüğü söz konusu taşınmazlar için 1 milyon 705 bin lira ile 148 milyon 50 bin lira arasında ücret istiyor.

İLANA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN