Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Soygun gibi ihalenin araçları temizliğe başlıyor!

Gebze Belediyesi tarafından “soygun gibi ihale” olarak adlandırılan ihale ile 67 milyon 887 bin liraya kiralanan temizlik araçları göreve başlıyor.

Gebze Belediyesi tarafından "soygun

Ugur ENC minKocaeli’nin Gebze ilçesinde AKP’li Gebze Belediyesi tarafından gerçekleştirilen araç kiralama ihalesi şaşkınlık yaratmıştı. Darıca Belediyesi 11 hizmet aracını 2 milyon 750 bin TL’ye satın almış, Gebze ile aynı büyüklükte bir belediye olan ve yaklaşık aynı gelire sahip olan CHP’li İzmit Belediyesi de 73 aracın 27 milyon TL’ye sahibi olmuştu. AKP’li Gebze Belediyesi yıllığı 22 milyon TL’den sadece 43 aracı üç yıllığına 67 milyon 887 bin 600 TL’ye kiraladı. Gebze’nin kiralamaya ödediği para ile belediyenin bütün araçlarının satın alınabileceği iddia edilmişti.

BÜYÜKGÖZ PAYLAŞTI

Gebze BElediyesi’nin 67 milyon 887 bin 600 TL’ye kiraladı 43 temizlik aracı göreve başladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çok önemli bir iş yapıyormuş gibi temizlik araçlarının göreve başladığını duyurdu. İhaleye harcanan paralarla, kiralama bedelinin astronomik oluşuyla ilgili en ufak bir açıklama yapmayan Büyükgöz’ün temizlik araçları önünde çekilmiş fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşıldı. Büyükgöz, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda #SonbaharTemizliği adını verdiğimiz detaylı bir temizlik hareketine başlıyoruz. Ekiplerimiz hazırlanan program dahilinde mahallelerimize köşe bucak dokunacağı ayrıntılı bir temizlik çalışması yapacak. İlk durağımız; Mevlana Mahallesi.” dedi.