Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Soylu uyardı: "Fabrikalarına el koyarız!"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, maske üreten fabrikaların stokçuluk yapması halinde fabrikalara el koyacaklarını söyledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, maske üreten fabrikaların maskeleri stokladığını ifade ederek sert uyarılarda bulundu. Soylu, şunları söyledi: “Süreç içinde stokçuluk yapanları sert şekilde uyaran Soylu, şunları dile getirdi: “İki gündür, Türkiye bilmiyor, biz bir şeyle uğraşıyoruz. Maske üreticilerinin bir bölümü, hepsini söyleyemem. Almışlar, depolarında maskeleri tutuyorlar. Sağlık Bakanımız iki gece önce beni aradı. Bütün emniyet ekiplerimizle bir araya geldik. Dün sabah saat 08.00 itibarıyla Türkiye’deki bütün üreticilere eş zamanlı baskın yaptık. Onlara bir tek şey söyledik. Akşam 20.00 itibarıyla Sağlık Bakanlığımızla sözleşme yapmaları için onları tekrar uyardık. Aksi takdirde elimizde başka yetkiler de var, bu yetkileri kullanmaktan da hiçbir zaman imtina etmeyiz.

10-12 SAAT SÜRELERİ VAR

Parasıyla alacağız, hem de iyi parayla alacağız, Sağlık Bakanlığı alacak. ‘Acaba ben bunu yapayım mı yapmayayım mı?’ diye süreç ortaya koyuyor. Allah şahit, 10-12 saat daha süreleri var, yarın fabrikalarına el koyarız. Hiç bundan da  çekinmeyiz ve böyle bir yetkimiz var.”