Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sözcü oyun sitesi kurdu! Oyunplus!

Sözcü Gazetesi Oyunplus adıyla bir oyun sitesi kurdu. Söz konusu site Sözcü.com.tr adresiyle bağlantılı olarak yayına başladı. Sitede onlarca oyun bulunuyor.

Sözcü Gazetesi Oyunplus adıyla

Türkiye’nin en çok satan gazetesi Sözcü son yıllarda internet üzerinden yaptığı yayınlarla da dikkat çekiyor. Yeni medya düzeninde internet haberciliğine ağırlık veren gazete Türkiye’deki en büyük 10 siteden biri olarak görülüyor. Sadece gazetecilik değil televizyon haberciliği için de kolları sıvayan Sözcü bir süredir Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayınlarla dikkat çekiyordu. Nevşin Mengü’nün hazırladığı programlar büyük beğeni topluyordu.

OYUNPLUS.SOZCU.COM.TR

Gazete şimdi de bambaşka bir alana el attı. İnternet üzerinden oynan oyunlar geniş bir kesim tarafından takip ediliyor. Büyük çoğunluğu nostaljik içerikli olan bu oyunları oynamak için her gün on binlerce kişi internet sitelerini ziyaret ediyor. Sözcü bu kitleyi kendi sitesine çekebilmek için adım attı ve bir oyun sitesi kurdu. Sozcu.com.tr alan adı üzerinden oyunplus.sozcu.com.tr adresinden yayın yapacak olan sitede birbirinden güzel onlarca oyun bulunuyor.